با سلام
با این برنامه تا حالا کار کردید؟
به یه راهنمائی در مورد هکش احتیاج دارم ! یا کرکر جدید ویندوز 7
مدیر کل سایت
موضوعها: 1,610
اعتبار:
158
سلام
اگر اشتباه نکنم قبلا در موردش بحث زیادی شده ! منظورت به نرم افزار حسابداری و مدیریت کاربران اینترنت و VoIP
هست یا ... ؟
در مورد هکش منظورت چیه میخوای چکار کنی
کیوان جان منظورت از کرکر جدید ویندوز 7 چی هست واضح تر بگو
با سلام
این یک نرم افزار در مورد اکانتینگ یا به قول شما حسابداری ، در مورد حساب کاربران در شرکتهای ارائه کننده اینترنته !
واسه اینکه بتونی به اون نفوذ کنی و سطح کاربریتو یا حجم و اعتبارتو کم و زیاد کنی ! بعضی از برنامه ها در این مورد ارائه شدن
ولی مخصوص ویندوزهای قدیمی و سیستم عاملهای دیگه هستند!
با سلام
دوست من اتفاقا با این نرم افزار آشنایی کامل دارم ! البته شما در ویندوز 7 احتیاجی به نصب ویرچوال مشین ندارید جناب مایکروسافت در
ویندوز 7 زحمت کشیدن و xp mod رو ارائه کردن و در برادر بزرگتر و قدرتی که من بهش احترام میزارم یعنی ویندوز سرور 2008 که به
زیبای خفته نیز معروف شده hyper v رو ارائه نمودن ، شما میتونید در این سیستم عامل (7 ) xp رو اجرا کنید !
مدیر کل سایت
اعتبار:
158
اره اما لینوکس چی ؟
Vm هم قابلیت زیاد میده
خود ویندوز 7 هم دیگه مثل ویستا نیست فایلهای قدیمی مال ویندوز 2000 یا 98 من تست کردم بدون مشکل run کرده
پروژه مجازی سازی که خیلی وقته در جهان اجرا شده و یکی از بزرگترین قدرتهای شرکت های مختلف شده !
شرکت ویم ویر در این زمینه پیشرو و دارای سابقه کاری است و بعد از اون شرکت سان یا همون ویرچوال مشین که مایکروسافت در ویندوز
7 از اون استفاده کرده !
من میخام به یکی از اکانتینگ های که از عربها پیدا کردم نفوذ کنم و یه حالی باهاشون کنم ! نه اجرا این نرم افزار
نه اینا هم از این کارها یاد گرفتن !
ببین در مورد اون چیزی داری !
مدیر کل سایت
اعتبار:
158
ارش جان بیاد به روت کیت ازش بگیرم برای همون جا که گفتی
درستش میکنیم
خیالت راحت :-)