• ¡Welcome to Square Theme!
  • This news are in header template.
  • Please ignore this message.
مهمان عزیز خوش‌آمدید. ورود عضــویت


امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: چرا یک طراحی سایت فروشگاهی فروش کمی را تجربه میکند ؟
حالت موضوعی
#1
بسیاری از وبسایت های فروشگاهی بعد از طراحی سایت ، منتظر مشتری هستند تا از آنها خرید کند . اما این اتفاق نمی افتد و اکثرا به شکست میخورند و تسلیم میشوند . در این مقاله میخواهیم به بررسی عوامل کم فروشی یک فروشگاه اینترنتی بعد از طراحی سایت بپردازیم . در ادامه با ما همراه باشید .
 
1- ترافیک وبسایت بسیار پایین تر از حد مطلوب است
 
اگر سایت را به فروشگاه فیزیکی تشبیه کنیم، اولین قدم برای موفقیت فروشگاه آن است که افرادی وارد آن شوند. در سایت هم دقیقا همین طور است. یعنی تا زمانی که بازدیدکننده کافی وارد سایت نشود میزان فروش بسیار کم خواهد بود. در حالت ایده ال چیزی حدود ۰.۱ تا ۱ درصد بازدیدکنندگان از سایت شما خرید می کنند. البته این موضوع به نوع محصولات و خدمات، قیمت های آن ها، اعتبار سایت و موارد زیاد دیگری وابسته است. بنابراین اگر روزی فقط ۱۰۰ بازدید کننده دارید خیلی نمی توانید امیدوار باشید در فروش یک محصول ارزان بتوانید به سود برسید.
برای افزایش ترافیک دو راه وجود دارد. ایجاد ترافیک پولی و رایگان . هر روز درباره روش های افزایش ترافیک تحقیق کنید و نکات جدید یاد بگیرید. از تمام رسانه های موجود برای افزایش ترافیک استفاده کنید. مثلا در پروفایل اینستاگرام آدرس سایت خود را قرار دهید. زیر تمام ایمیل هایی که می فرستید امضایی قرار دهید که در آن آدرس سایت شما موجود است.
2 - طراحی سایت فروشگاهی شما ضعیف است
 
گاهی به یک فروشگاه واقعی مراجعه می کنید و حس خوبی نسبت به آن فروشگاه ندارید. با اینکه شاید محصولات خوبی داشته باشد و قیمت هم مناسب باشد ولی بدون توجه به محصولات از آن خارج می شوید. دقیقا همین موضوع درباره طراحی سایت های فروشگاهی نیز صادق است. گرافیک و ظاهر سایت نقش تعیین کننده ای در میزان فروش سایت دارد. لازم است با اصول اولیه گرافیک سایت آشنا شوید. مثلا بهتر در سایت از رنگ های کمی استفاده کنید . دو یا سه رنگ کافی است.
همچنین در انتخاب رنگ ها آزاد نیستید. شما نمی توانید هر رنگ دلخواهی را برای سایت انتخاب کنید. مثلا اگر رنگ های اصلی سایت صورتی، نارنجی و قرمز باشد حس خوبی ایجاد نمی کند. کافی است در گوگل درباره رنگ های هارمونیک یا همنشین جستجو کنید تا به جداول رنگی برسید که می تواند در انتخاب رنگ کمک کند. همچنین رنگ سایت باید تا حد ممکن با موضوع سایت همخوانی داشته باشد. مثلا اگر سایت یک استخر تابستانی نارنجی باشد، مشخص است حس خوبی ایجاد نمی کند چون تداعی کننده حس خنکی و آب نخواهد بود.
 
3 - عدم ارتباط صحیح زبان سایت با مشتری
 
سایت های برتر دنیا بر بهبود همیشگی پیام ها و مکالمات سایت کار می کنند. مثلا بالای صفحه پرداخت سایت چنین جملاتی نوشته می شود: «دیگر چیزی باقی نمانده، شما تا چند دقیقه صاحب محصول … خواهید شد!» یا «ناامید نشوید، فقط ۳ کلیک تا پایان خرید فاصله دارید».
مشکل غیر انگیزشی بودن مکالمات سایت از آنجا ناشی می شود که اغلب پیام ها و جملات توسط برنامه نویسان ساخته می شود و نه بازاریابان اینترنتی. فرض کنید کسی قبل عضو سایت شما شده است و این موضوع را فراموش کرده است. بعد از مدت ها به سایت شما مراجعه می کند و می خواهد یک خرید انجام دهد. وقتی به صفحه ثبت نام می رسد و ایمیل و مشخصات خود را وارد می کند با این پیام مواجه می شود: «متاسفیم! این ایمیل قبلا در سایت به کار رفته است». این جمله یک پیام کاملا درست سیستمی است و می گوید چنین کاربری در دیتابیس سیستم وجود دارد و امکان ثبت نام با این ایمیل وجود ندارد.
 
4 - تعریف ضعیف از محصولات
 
اگر توانستید در بازدیدکننده حس خوبی ایجاد کنید، آخرین معیار تعیین کننده در خرید از سایت، توضیحاتی است که در صفحه محصول نوشته اید. یکی از مهم ترین مهارت های صاحب سایت «تبلیغ نویسی در وب» است. باید بتوانید متون تبلیغاتی حرفه ای بنویسید تا کاربر را به خرید هدایت کنید. البته پیش فرض ما آن است که محصولات یا خدمات شما عالی است و مشکل فقط آن است که بازدیدکننده از این موضوع خبر ندارد. فقط چند نکته ساده برای بهبود صفحات محصول بگوییم. متن صفحه محصول را تا حد ممکن طولانی و کامل بنویسید.
5 - سخت بودن خرید از سایت
 
در ایران حدود ۹۰ درصد افرادی که محصولی را به سبد خرید اضافه می کنند، قبل از اتمام خرید آن را نیمه کاره رها می کنند. این موضوع دلایل زیادی دارد ولی یکی از دلایل کلیدی سخت بودن فرایند خرید است. بازدیدکننده با زدن دکمه خرید می بیند که باید اطلاعات بسیار زیادی را وارد کند و فرم هایی طولانی را پر کند. همین باعث انصراف او از خرید می شود. یکی از ساده ترین کارها کاهش فیلدهایی است که هنگام خرید باید پر شود. نکته دیگر آن است که فرم را طوری طراحی کنید تا بازدیدکننده از وارد کردن اطلاعات ساده تر شروع کند و سپس اطلاعات سخت تر را وارد کند.
 
پاسخ
  


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سئو و جامعیت انسانی آن چه تاثیری در طراحی سایت دارند ؟ maryammo 0 3,089 02-19-2018، 10:56 AM
آخرین ارسال: maryammo
  چگونه مشتری جدید را برای طراحی سایت یا موارد دیگر جذب کنیم ؟ itzeroone 0 1,573 02-18-2018، 11:05 AM
آخرین ارسال: itzeroone
  چگونه مشتری جدید را برای طراحی سایت یا موارد دیگر جذب کنیم ؟ sarinweb 0 1,613 02-17-2018، 01:05 PM
آخرین ارسال: sarinweb
  سئو شدن ویدیو های سایت خود را جدی بگیرید maryammo 0 1,636 02-17-2018، 10:00 AM
آخرین ارسال: maryammo
  دیجیتال مارکتینگ از طریق کامنت های وب سایت بعد از طراحی سایت maryammo 0 1,945 02-14-2018، 10:31 AM
آخرین ارسال: maryammo
  اعتبار سایت را با رقبایمان چگونه ارزیابی کنیم تا در طراحی سایت شکست نخوریم ؟ itzeroone 0 1,678 02-14-2018، 10:24 AM
آخرین ارسال: itzeroone
  اینستاگرام مارکتینگ در طراحی سایت - قسمت اول itzeroone 1 2,040 02-12-2018، 12:36 PM
آخرین ارسال: sangriz
  توییتر و دیجیتال مارکتینگ در طراحی سایت - قسمت دوم maryammo 0 1,747 02-12-2018، 10:47 AM
آخرین ارسال: maryammo
  اینستاگرام مارکتینگ در طراحی سایت - قسمت دوم sarinweb 0 1,588 02-12-2018، 10:38 AM
آخرین ارسال: sarinweb
  توییتر و دیجیتال مارکتینگ در طراحی سایت - قسمت اول maryammo 0 1,562 02-06-2018، 10:58 AM
آخرین ارسال: maryammo

پرش به انجمن:


Browsing: 1 مهمان