امتیاز موضوع:
  • 31 رای - 2.06 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه فایل exe با ویژوال بیسیک بسازیم ؟
نویسنده پیام
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #1
چگونه فایل exe با ویژوال بیسیک بسازیم ؟
دورد
سوالهای مانند چگونه فایل exe با ویژوال بیسیک بسازیم ؟
یا اینکه چطوری یه ویروس میکر یه ویروس رو کامپایل میکنه و شما راحت حتی ایکون برای فایلتون انتخاب میکنید.
یا چطوری میشه ای برنامه ای نوشت که داخل تکست باکس فایک کامپایل شدمون دوباره نوشت ؟
به این خاصیت در ویژوال بیسیک بهش میگن PropertyBag
من در سورس زیر که به ساده ترین روش براتون اماده کردم کارایی این روش رو یاد میگیرید که چطوری میشه یه ویروس میکر و یا ... ساخت.
سورس زیر ساده و با مفهوم نوشتم

این سورس در واقع PropertyBag رو میخونه

سورس کد :

کد:
Dim PropBag As New PropertyBag
'Coder : Amin Mansouri
'My Forum: www.parsicoders.com
Private Sub Form_Load()
AminGet
End Sub

Public Function AminGet()
    On Error Resume Next
    Dim BeginPos As Long, varTemp As Variant, Infile As Integer, byteArr() As Byte
    Infile = FreeFile
    Open App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe" For Binary As #Infile
        Get #1, LOF(1) - 3, BeginPos
        Seek #1, BeginPos
        Get #1, , varTemp
        byteArr = varTemp
        PropBag.Contents = byteArr
        PropBag.WriteProperty "LOF", LOF(1)
        PropBag.WriteProperty "BeginPos", BeginPos
    Close #Infile
    With PropBag
      MsgBox .ReadProperty("Name1")
  MsgBox .ReadProperty("Name2")
    End With
End Function

در سورس بالا ما یک name1 و name2 در برنامه تعریف کردیم.
و با msgbox به ترتیب انها رو نمایش میدهیم.

حالا فایل رو کامپایل کنید.
باید فایل رو با این نام کامپایل کنید.

کد:
edit.dat


حالا با سورس زیر میتونید در داخل همان edit.dat بنویسید.
الان میتونیم برای name1 و name2 رشته تعریف کنیم:

توجه سورس زیر رو باید کامپایل کنید و به exe ذخیره کنید بزارید در کنار فایل edit.dat

سورس کد :

کد:
Public Function WritePropertybag()
    Dim PBag As New PropertyBag, Temp As Variant, StartPosition As Long
    With PBag
        .WriteProperty "Name1", "Amin Mansouri"
        .WriteProperty "Name2", "www.parsicoders.com"
    End With
    FileCopy App.Path & "\Edit.dat", App.Path & "\" & "Parsicoders.com.exe"
    Open App.Path & "\" & "Parsicoders.com.exe" For Binary As #1
        StartPosition = LOF(1)
        Temp = PBag.Contents
        Seek #1, LOF(1)
        Put #1, , Temp
        Put #1, , StartPosition
    Close #1
    MsgBox "Executable file created successfully !", vbInformation, "www.parsicoders.com"
End Function

Private Sub Form_Load()
WritePropertybag
End Sub

حالا برنامه رو کامپایل کرده و بعد از ذخیره کردن اجرا کنید.

حالا فایل

کد:
Parsicoders.com.exe
ساخته میشه روش کلیک کنید و نتیجه برنامه رو ببینید.
از این ساده تر نمیتونستم توضیح بدهم.
نویسنده مقاله : امین منصوری
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
10-09-2011، 01:32 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
as911 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 1
تاریخ عضویت: Nov 2013
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #2
RE: چگونه فایل exe با ویژوال بیسیک بسازیم ؟
درود .
خیلی سپاسگزار از مقالتون در مورد PropertyBag.
اگر امکانش هست در مورد PropertyBag با زبان ویژوال بیسیک در نرم افزار Visual Studio 2012 هم توضیحاتی ارائه کنید.
چیز زیادی راجب نحوه کار با PropertyBag با ورژن 2012 پیدا نکردم.
سپاسگزار میشم راهنمایی کنید.
06-14-2014، 07:08 PM
ارسال‌ها پاسخ
moh.1 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 2
تاریخ عضویت: Jul 2014
اعتبار: 1
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #3
RE: چگونه فایل exe با ویژوال بیسیک بسازیم ؟
برای ساختن فایل exe در visual basic 6 ، ساده ترین کار:
1.file
2.make project exe
به همین راحتی.
07-28-2014، 04:46 AM
ارسال‌ها پاسخ
google آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 1
تاریخ عضویت: Aug 2015
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #4
RE: چگونه فایل exe با ویژوال بیسیک بسازیم ؟
می تونید یکم بیشتر توضیج بدید
که دقیقا بیشتر کجا مورد استفاده قرار می گیره

البته متن های بالا را کامل خوندم ولی .....
@^$!*@!
08-12-2015، 08:24 PM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #5
RE: چگونه فایل exe با ویژوال بیسیک بسازیم ؟
درود
خوش امدید
برای ساخت کیلاگر ها و تورجان ها یا پس سندر ها
این چیزای مخرب
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
08-13-2015، 10:08 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کپی فایل aghamali 1 247 10-17-2017، 11:37 AM
آخرین ارسال: aghamali
  کد فراخوانی فایل متنی aghamali 4 1,173 06-28-2017، 02:45 PM
آخرین ارسال: aghamali
  سورس کدهای ویژوال بیسیک Amin_Mansouri 8 10,742 05-15-2017، 04:35 PM
آخرین ارسال: minarad69
  سورس کد شماره گیری از مودم (ویژوال بیسیک 6 ) Amin_Mansouri 1 4,654 05-07-2017، 06:54 PM
آخرین ارسال: alikorg
  مشکل با ارور ویژوال بیسیک aghamali 4 4,785 07-03-2015، 11:14 AM
آخرین ارسال: aaaaaaaaa
  سورس کد کار با وب کم (ویژوال بسیک 6) Amin_Mansouri 1 6,592 04-20-2015، 10:10 PM
آخرین ارسال: hackert41389
  مشکل با paste بیسیک 6 aghamali 1 1,895 01-18-2015، 08:53 PM
آخرین ارسال: aghamali
  2 مشکل بیسیک 6 در ویندوز سون aghamali 3 4,779 11-07-2014، 04:25 PM
آخرین ارسال: aghamali
  ذخیره و فرخوانی فایل تکست aghamali 3 2,830 11-01-2014، 01:58 PM
آخرین ارسال: aghamali
  سورس کد زوم کردن بر روی عکس ویژوال بیسیک 6 Amin_Mansouri 1 5,508 04-26-2014، 11:11 PM
آخرین ارسال: سلام

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | ParsiCoders (Persian Team) For Programming ,Security,Cracking,Network,Pars Civilization,Medical,Science,Entertaining | بازگشت به بالا | | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.