امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 2.38 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi va sp
نویسنده پیام
nasrinPoornejaty آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 41
تاریخ عضویت: Aug 2011
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #1
Delphi va sp
salam man to delphi mikham ba sp kar konam , vaghti connection bargharar mishe asami Sp ha shenakhte mishe ama parametr ha ro nemishnase , chera??????

درود من تو دلفی میخوام با اس پی کار کنم وقتی کانکشن برقرار میشه اسم sp ها شناخته میشه اما پارمتر ها رو نمیشناسه چرا ؟
لطفا پارسی تایپ کنید (ویرایش شد)
(آخرین تغییر در ارسال: 03-28-2012، 10:41 AM توسط Amin_Mansouri.)
03-28-2012، 10:24 AM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #2
RE: Delphi va sp
درود
سورس کد رو بزار تا بگم
واضح هم توضیح بدید پارسی هم تایپ کنید
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
(آخرین تغییر در ارسال: 03-28-2012، 10:40 AM توسط Amin_Mansouri.)
03-28-2012، 10:27 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #3
RE: Delphi va sp
اگر Sp منظورت stored procedure توی دبتابیسه اینجا ببین کامل راهنمایی میکنه :
http://www.irandelphi.ir/showthread.php?t=637
بدرود
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
03-28-2012، 10:48 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
nasrinPoornejaty آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 41
تاریخ عضویت: Aug 2011
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #4
RE: Delphi va sp
کد:
procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
var text: String;
    CmdStr,Thread_CMD     : String;
    x: integer;
    Adostoredproc1 : TADOStoredProc  ;
    Param      : TParameter;
begin
Adostoredproc1:=TADOStoredProc.Create(Self);

CmdStr:='-DISPLAY THREAD(*) LOCATION(*)'  ;
with ADOStoredProc1 do
Begin
  Connection  := DataModule1.ADOConnection1;
  ProcedureName := 'SYSPROC.ADMIN_COMMAND_DB2';
  Param:= Parameters.AddParameter;

  Param.Name       :='DB2_CMD';
  Param.DataType   := ftString;
  Param.Direction  := pdInput;
  Param.Size       := 32700;

  Param:= Parameters.AddParameter;
  Param.Name       :='LEN_CMD';
  Param.DataType   := ftInteger;
  Param.Direction  := pdInput;

  Param:= Parameters.AddParameter;
  Param.Name       :='PARSE_TYPE';
  Param.DataType   := ftString;
  Param.Direction  := pdInput;
  Param.Size       := 3;

  Param:= Parameters.AddParameter;
  Param.Name       :='DB2_MEMBER';
  Param.DataType   := ftString;
  Param.Direction  := pdInput;
  Param.Size       := 8;

  Parameters.ParamByName('DB2_CMD').Value:=CmdStr;
  Parameters.ParamByName('LEN_CMD').Value:=length(CmdStr);
  Parameters.ParamByName('DB2_CMD').Value:='THD';
  Parameters.ParamByName('DB2_CMD').Value:='';

  Active:=True;
  ExecProc ;
end;
    if ADOStoredProc1.Parameters.ParamByName('RETURN_CODE').Value = 0  Then
     begin
          For x:=0 to    ADOStoredProc1.RecordCount     do
          begin
               Text := ADOStoredProc1.FieldByName('NAME').AsString;
               ShowMessage(text);
          end;
     end;
end;
این سورس برنامه هستش ، از لینکی هم که داده بودیده نگاه کردم همین کارهای من رو انجام داده بود.
(آخرین تغییر در ارسال: 03-28-2012، 11:07 AM توسط Amin_Mansouri.)
03-28-2012، 11:05 AM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #5
RE: Delphi va sp
دلفی چنده استفاده کردی ؟
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
03-28-2012، 11:12 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
nasrinPoornejaty آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 41
تاریخ عضویت: Aug 2011
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #6
RE: Delphi va sp
دلفی 7
03-28-2012، 11:13 AM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #7
RE: Delphi va sp
sql server روی سیستمت نصبه ؟
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
(آخرین تغییر در ارسال: 03-28-2012، 11:21 AM توسط Amin_Mansouri.)
03-28-2012، 11:18 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
nasrinPoornejaty آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 41
تاریخ عضویت: Aug 2011
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #8
RE: Delphi va sp
بله نصب ، ولی دیتابیس من دی بی توی
03-28-2012، 11:57 AM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #9
RE: Delphi va sp
یه سورس کد برات گذاشتم :


.zip   ADOQuery.zip (اندازه 21.8 KB / تعداد دانلود: 6)
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
03-28-2012، 02:54 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
nasrinPoornejaty آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 41
تاریخ عضویت: Aug 2011
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #10
RE: Delphi va sp
ولی من که با این مشکلی نداشتم ، من با فراخوانی استور پروسیجر مشکل دارم . من می خوام بدونم که استورپروسیجر با ریزالت ست کار می کنه یا نه ، من خروجی استور پروسیجرم به شکل زیر است :
ROWNUM TEXT

ROWNUM TYPE NAME STATUS ACTIVE REQ ID AUTHID PLAN ASID
1 1 SERVER SP * 2403 DBArt812.exe NASRIN DISTSERV 006E
2 1 DISCONN DA * 16428 NONE NONE DISTSERV 006E

CMD_EXEC IFCA_RET IFCA_RES XS_BYTES IFCA_GRES GXS_BYTES RETURN_CODE MSG
1 0 0 0 0 0 0 [NULL]

من می تونم فقط بخش آخر رو بخونم اما در واقع چیزی که من نیاز دارم بخش دوم هستش جایی که فیلدهای نام و وضعیت و .... داره .
به نظر من داره با temp table
کار می کنه ولی من نمی دونم چطوری در زمان فراخوانی استورپروسیجر از این جدول موقت استفاده کنم یا از ریزالت ست

03-28-2012، 03:02 PM
ارسال‌ها پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Mysql And Delphi nasrinPoornejaty 3 3,725 04-10-2012، 10:33 AM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  minimizing the main form in delphi nasrinPoornejaty 16 14,679 12-27-2011، 02:30 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | ParsiCoders (Persian Team) For Programming ,Security,Cracking,Network,Pars Civilization,Medical,Science,Entertaining | بازگشت به بالا | | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.