• 117 Vote(s) - 2.52 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi va sp
#1
salam man to delphi mikham ba sp kar konam , vaghti connection bargharar mishe asami Sp ha shenakhte mishe ama parametr ha ro nemishnase , chera??????

درود من تو دلفی میخوام با اس پی کار کنم وقتی کانکشن برقرار میشه اسم sp ها شناخته میشه اما پارمتر ها رو نمیشناسه چرا ؟
لطفا پارسی تایپ کنید (ویرایش شد)
  Reply
#2
درود
سورس کد رو بزار تا بگم
واضح هم توضیح بدید پارسی هم تایپ کنید
وب سایت تحلیل ارز و دلار
http://tradingview.website
برای دریافت قیمت ها اخبار اقتصادی دلار و ارز حتما وارد کانال تلگرام شوید .
https://t.me/Tradegolds
  Reply
#3
اگر Sp منظورت stored procedure توی دبتابیسه اینجا ببین کامل راهنمایی میکنه :
http://www.irandelphi.ir/showthread.php?t=637
بدرود
وب سایت تحلیل ارز و دلار
http://tradingview.website
برای دریافت قیمت ها اخبار اقتصادی دلار و ارز حتما وارد کانال تلگرام شوید .
https://t.me/Tradegolds
  Reply
#4
Code:
procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
var text: String;
    CmdStr,Thread_CMD     : String;
    x: integer;
    Adostoredproc1 : TADOStoredProc  ;
    Param      : TParameter;
begin
Adostoredproc1:=TADOStoredProc.Create(Self);

CmdStr:='-DISPLAY THREAD(*) LOCATION(*)'  ;
with ADOStoredProc1 do
Begin
  Connection  := DataModule1.ADOConnection1;
  ProcedureName := 'SYSPROC.ADMIN_COMMAND_DB2';
  Param:= Parameters.AddParameter;

  Param.Name       :='DB2_CMD';
  Param.DataType   := ftString;
  Param.Direction  := pdInput;
  Param.Size       := 32700;

  Param:= Parameters.AddParameter;
  Param.Name       :='LEN_CMD';
  Param.DataType   := ftInteger;
  Param.Direction  := pdInput;

  Param:= Parameters.AddParameter;
  Param.Name       :='PARSE_TYPE';
  Param.DataType   := ftString;
  Param.Direction  := pdInput;
  Param.Size       := 3;

  Param:= Parameters.AddParameter;
  Param.Name       :='DB2_MEMBER';
  Param.DataType   := ftString;
  Param.Direction  := pdInput;
  Param.Size       := 8;

  Parameters.ParamByName('DB2_CMD').Value:=CmdStr;
  Parameters.ParamByName('LEN_CMD').Value:=length(CmdStr);
  Parameters.ParamByName('DB2_CMD').Value:='THD';
  Parameters.ParamByName('DB2_CMD').Value:='';

  Active:=True;
  ExecProc ;
end;
    if ADOStoredProc1.Parameters.ParamByName('RETURN_CODE').Value = 0  Then
     begin
          For x:=0 to    ADOStoredProc1.RecordCount     do
          begin
               Text := ADOStoredProc1.FieldByName('NAME').AsString;
               ShowMessage(text);
          end;
     end;
end;
این سورس برنامه هستش ، از لینکی هم که داده بودیده نگاه کردم همین کارهای من رو انجام داده بود.
  Reply
#5
دلفی چنده استفاده کردی ؟
وب سایت تحلیل ارز و دلار
http://tradingview.website
برای دریافت قیمت ها اخبار اقتصادی دلار و ارز حتما وارد کانال تلگرام شوید .
https://t.me/Tradegolds
  Reply
#6
دلفی 7
  Reply
#7
sql server روی سیستمت نصبه ؟
وب سایت تحلیل ارز و دلار
http://tradingview.website
برای دریافت قیمت ها اخبار اقتصادی دلار و ارز حتما وارد کانال تلگرام شوید .
https://t.me/Tradegolds
  Reply
#8
بله نصب ، ولی دیتابیس من دی بی توی
  Reply
#9
یه سورس کد برات گذاشتم :


.zip   ADOQuery.zip (Size: 21.8 KB / Downloads: 6)
وب سایت تحلیل ارز و دلار
http://tradingview.website
برای دریافت قیمت ها اخبار اقتصادی دلار و ارز حتما وارد کانال تلگرام شوید .
https://t.me/Tradegolds
  Reply
#10
ولی من که با این مشکلی نداشتم ، من با فراخوانی استور پروسیجر مشکل دارم . من می خوام بدونم که استورپروسیجر با ریزالت ست کار می کنه یا نه ، من خروجی استور پروسیجرم به شکل زیر است :
ROWNUM TEXT

ROWNUM TYPE NAME STATUS ACTIVE REQ ID AUTHID PLAN ASID
1 1 SERVER SP * 2403 DBArt812.exe NASRIN DISTSERV 006E
2 1 DISCONN DA * 16428 NONE NONE DISTSERV 006E

CMD_EXEC IFCA_RET IFCA_RES XS_BYTES IFCA_GRES GXS_BYTES RETURN_CODE MSG
1 0 0 0 0 0 0 [NULL]

من می تونم فقط بخش آخر رو بخونم اما در واقع چیزی که من نیاز دارم بخش دوم هستش جایی که فیلدهای نام و وضعیت و .... داره .
به نظر من داره با temp table
کار می کنه ولی من نمی دونم چطوری در زمان فراخوانی استورپروسیجر از این جدول موقت استفاده کنم یا از ریزالت ست

  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Mysql And Delphi nasrinPoornejaty 3 4,900 04-10-2012، 10:33 AM
Last Post: Amin_Mansouri
  minimizing the main form in delphi nasrinPoornejaty 16 20,111 12-27-2011، 02:30 PM
Last Post: Amin_Mansouri

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)