رتبه موضوع:
  • 23 رای - 2.35 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphi va sp
#1
salam man to delphi mikham ba sp kar konam , vaghti connection bargharar mishe asami Sp ha shenakhte mishe ama parametr ha ro nemishnase , chera??????

درود من تو دلفی میخوام با اس پی کار کنم وقتی کانکشن برقرار میشه اسم sp ها شناخته میشه اما پارمتر ها رو نمیشناسه چرا ؟
لطفا پارسی تایپ کنید (ویرایش شد)
پاسخ
#2
درود
سورس کد رو بزار تا بگم
واضح هم توضیح بدید پارسی هم تایپ کنید
اموزش زبان تضمینی بصورت رایگان :
http://parsicoders.com/showthread.php?pi...2#pid14312




ای ام شاپ را در اینستگرام دنبال کنید

ای ام شاپ رو در کانال تلگرام دنبال کنید



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.

پاسخ
#3
اگر Sp منظورت stored procedure توی دبتابیسه اینجا ببین کامل راهنمایی میکنه :
http://www.irandelphi.ir/showthread.php?t=637
بدرود
اموزش زبان تضمینی بصورت رایگان :
http://parsicoders.com/showthread.php?pi...2#pid14312




ای ام شاپ را در اینستگرام دنبال کنید

ای ام شاپ رو در کانال تلگرام دنبال کنید



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.

پاسخ
#4
کد:
procedure TForm1.Button2Click(Sender: TObject);
var text: String;
    CmdStr,Thread_CMD     : String;
    x: integer;
    Adostoredproc1 : TADOStoredProc  ;
    Param      : TParameter;
begin
Adostoredproc1:=TADOStoredProc.Create(Self);

CmdStr:='-DISPLAY THREAD(*) LOCATION(*)'  ;
with ADOStoredProc1 do
Begin
  Connection  := DataModule1.ADOConnection1;
  ProcedureName := 'SYSPROC.ADMIN_COMMAND_DB2';
  Param:= Parameters.AddParameter;

  Param.Name       :='DB2_CMD';
  Param.DataType   := ftString;
  Param.Direction  := pdInput;
  Param.Size       := 32700;

  Param:= Parameters.AddParameter;
  Param.Name       :='LEN_CMD';
  Param.DataType   := ftInteger;
  Param.Direction  := pdInput;

  Param:= Parameters.AddParameter;
  Param.Name       :='PARSE_TYPE';
  Param.DataType   := ftString;
  Param.Direction  := pdInput;
  Param.Size       := 3;

  Param:= Parameters.AddParameter;
  Param.Name       :='DB2_MEMBER';
  Param.DataType   := ftString;
  Param.Direction  := pdInput;
  Param.Size       := 8;

  Parameters.ParamByName('DB2_CMD').Value:=CmdStr;
  Parameters.ParamByName('LEN_CMD').Value:=length(CmdStr);
  Parameters.ParamByName('DB2_CMD').Value:='THD';
  Parameters.ParamByName('DB2_CMD').Value:='';

  Active:=True;
  ExecProc ;
end;
    if ADOStoredProc1.Parameters.ParamByName('RETURN_CODE').Value = 0  Then
     begin
          For x:=0 to    ADOStoredProc1.RecordCount     do
          begin
               Text := ADOStoredProc1.FieldByName('NAME').AsString;
               ShowMessage(text);
          end;
     end;
end;
این سورس برنامه هستش ، از لینکی هم که داده بودیده نگاه کردم همین کارهای من رو انجام داده بود.
پاسخ
#5
دلفی چنده استفاده کردی ؟
اموزش زبان تضمینی بصورت رایگان :
http://parsicoders.com/showthread.php?pi...2#pid14312




ای ام شاپ را در اینستگرام دنبال کنید

ای ام شاپ رو در کانال تلگرام دنبال کنید



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.

پاسخ
#6
دلفی 7
پاسخ
#7
sql server روی سیستمت نصبه ؟
اموزش زبان تضمینی بصورت رایگان :
http://parsicoders.com/showthread.php?pi...2#pid14312




ای ام شاپ را در اینستگرام دنبال کنید

ای ام شاپ رو در کانال تلگرام دنبال کنید



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.

پاسخ
#8
بله نصب ، ولی دیتابیس من دی بی توی
پاسخ
#9
یه سورس کد برات گذاشتم :


.zip   ADOQuery.zip (اندازه 21.8 KB / تعداد دانلود: 6)
اموزش زبان تضمینی بصورت رایگان :
http://parsicoders.com/showthread.php?pi...2#pid14312




ای ام شاپ را در اینستگرام دنبال کنید

ای ام شاپ رو در کانال تلگرام دنبال کنید



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.

پاسخ
#10
ولی من که با این مشکلی نداشتم ، من با فراخوانی استور پروسیجر مشکل دارم . من می خوام بدونم که استورپروسیجر با ریزالت ست کار می کنه یا نه ، من خروجی استور پروسیجرم به شکل زیر است :
ROWNUM TEXT

ROWNUM TYPE NAME STATUS ACTIVE REQ ID AUTHID PLAN ASID
1 1 SERVER SP * 2403 DBArt812.exe NASRIN DISTSERV 006E
2 1 DISCONN DA * 16428 NONE NONE DISTSERV 006E

CMD_EXEC IFCA_RET IFCA_RES XS_BYTES IFCA_GRES GXS_BYTES RETURN_CODE MSG
1 0 0 0 0 0 0 [NULL]

من می تونم فقط بخش آخر رو بخونم اما در واقع چیزی که من نیاز دارم بخش دوم هستش جایی که فیلدهای نام و وضعیت و .... داره .
به نظر من داره با temp table
کار می کنه ولی من نمی دونم چطوری در زمان فراخوانی استورپروسیجر از این جدول موقت استفاده کنم یا از ریزالت ست

پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Mysql And Delphi nasrinPoornejaty 3 2,815 04-10-2012، 10:33 AM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  minimizing the main form in delphi nasrinPoornejaty 16 10,428 12-27-2011، 02:30 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
<------> <____> <<<<----------------->>>> <<<<--->>>>>
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.