امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواندن یوزر و پس از دیتا بیس اکسس
نویسنده پیام
semolina آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 54
تاریخ عضویت: Aug 2012
اعتبار: 3
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #1
خواندن یوزر و پس از دیتا بیس اکسس
درود و درود بر دوستان
می خواستم که بدونم چه جوری می تونم یورز نیم وپسی که تویه دیتا بیسم هست رو توی ویبی
به کار ببرم یعنی تویه صفحه تویه ویبی بگیر ومقایسه کنه ...
خیلی سپاسگزار میشم کمکم کنید
09-08-2012، 06:09 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #2
RE: خواندن یوزر و پس از دیتا بیس اکسس
درود

ببخشید منظورتون اینه که چطوری میشه یوزر و گذرواژه توی دیتابیس در نظر بگیریم و یه دستوط شرطی بزاریم؟
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
09-08-2012، 06:38 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #3
RE: خواندن یوزر و پس از دیتا بیس اکسس
بفرمایید یک سمپل کد پیوست کردم :



.rar   PASS ACCESS(WWW.PXR.IR).rar (اندازه 387.95 KB / تعداد دانلود: 65)
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
09-08-2012، 06:46 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
semolina آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 54
تاریخ عضویت: Aug 2012
اعتبار: 3
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #4
RE: خواندن یوزر و پس از دیتا بیس اکسس
خیلی سپاسگزار از لطفتون
سپاس

با عرض پوزش منظور من دقیقا بر عکس این بود

من می خوام واسه برنامم
یعنی واسه ورودی برنامه این کدرو تعریف کنم
که کاربر با وارد کردن یوزر و پس بتونه وارد برنامه بشه
(آخرین تغییر در ارسال: 09-08-2012، 07:17 PM توسط semolina.)
09-08-2012، 07:00 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
semolina آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 54
تاریخ عضویت: Aug 2012
اعتبار: 3
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #5
RE: خواندن یوزر و پس از دیتا بیس اکسس
دوستان سپاسگزار میشم کمکم کنید
09-08-2012، 08:16 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #6
RE: خواندن یوزر و پس از دیتا بیس اکسس
درود

بفرمایید:
دانلود
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
09-08-2012، 09:03 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
semolina آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 54
تاریخ عضویت: Aug 2012
اعتبار: 3
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #7
RE: خواندن یوزر و پس از دیتا بیس اکسس
خیلی سپاسگزار
09-09-2012، 07:58 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
Ghoghnus آفلاین
___
*

ارسال‌ها: 573
تاریخ عضویت: May 2011
اعتبار: 24
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #8
RE: خواندن یوزر و پس از دیتا بیس اکسس
(09-09-2012، 07:58 AM)semolina نوشته: خیلی سپاسگزار
دوست گلم سایت یه دکمه خیلی سپاسگزار داره ! بجای پست دادن میتونی از دکمه سپاس استفاده کنید rose
09-10-2012، 02:07 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
Kei armin غایب
شاهزاده
*

ارسال‌ها: 375
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 14
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #9
RE: خواندن یوزر و پس از دیتا بیس اکسس
کی بود گفت پست دادن یه حال دیگه داره ؟؟؟؟؟
باید حرف زورو نشنوم کر شم فقط -- تو نه رفیق ریگی نیست به کفشم نترس

 نه ، نه من تروریست نیستم -- من رو کاغذ می بازم ولی تئوری نیستم

باید دردای دلمو و تو دلم چال کنم -- تا چشمای من یه روزی  یهویی خیس  شن
09-10-2012، 05:55 PM
ارسال‌ها پاسخ
Ghoghnus آفلاین
___
*

ارسال‌ها: 573
تاریخ عضویت: May 2011
اعتبار: 24
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #10
RE: خواندن یوزر و پس از دیتا بیس اکسس
(09-10-2012، 05:55 PM)Kei armin نوشته: کی بود گفت پست دادن یه حال دیگه داره ؟؟؟؟؟
:whistling: :whistling:
09-10-2012، 11:18 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | ParsiCoders (Persian Team) For Programming ,Security,Cracking,Network,Pars Civilization,Medical,Science,Entertaining | بازگشت به بالا | | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.