• 75 Vote(s) - 2.31 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بارگذاری و یا نمایش تصویر فرمت jpg (دلفی)
#1
درود
برای نمایش تصویر با فرمت jpg شما باید از عنصر یا کنترل image استافده کنید.
برای نمایش تصاویر jpg باید در uses دلفی از jpeg استفاده کنید.
uses
  Windows, Messages, SysUtils,jpeg, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
  Dialogs, StdCtrls, ExtCtrls;

و اگر بخواهید تصیر بصورت resize نشده و تصویر واقی نمایش داده شود میتونید از دستور image1.AutoSize:=true; استفاده کنید.
در سورس زیر که نوشتم میتونید به راحتی یک عکس رو با تعداد کمترین کد خط load کنید. 
Code:
unit Unit1;

interface

uses
  Windows, Messages, SysUtils,jpeg, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
  Dialogs, StdCtrls, ExtCtrls;

type
  TForm1 = class(TForm)
    Image1: TImage;
    Button1: TButton;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
  private
    { Private declarations }
  public
    { Public declarations }
  end;

var
  Form1: TForm1;

implementation

{$R *.dfm}

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
begin
image1.AutoSize:=true;
Image1.picture.loadfromfile('C:\Users\Amin\Downloads\Compressed\fal hafez\images\fals\38.jpg');
end;

end.
 
وب سایت تحلیل ارز و دلار
http://tradingview.website
برای دریافت قیمت ها اخبار اقتصادی دلار و ارز حتما وارد کانال تلگرام شوید .
https://t.me/Tradegolds
  Reply
#2
اگر بخواهید فرمت jpg رو بصورت انلاین load کنید بحث فرق میکنه
با سورس زیر میتونید لوگوی انجمن پارسی کدرز رو داخل عنصر image به نمایش بزارید : 
Code:
unit Unit1;

interface

uses
  Windows, Jpeg, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
  IdHTTP, StdCtrls, ExtCtrls;

type
  TForm1 = class(TForm)
    Button1: TButton;
    Image1: TImage;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
  private
    { Private declarations }
  public
    { Public declarations }
  end;

var
  Form1: TForm1;

implementation

{$R *.dfm}

procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);

var
    Http: TIdHTTP;
    Stream: TStream;
    JpegImg: TJPEGImage;
begin
    Http:= TIdHTTP.Create(nil);
    try
      Stream:= TMemoryStream.Create;
      try
         Http.Get('http://parsicoders.com/logo.jpg', Stream);

         JpegImg:= TJPEGImage.Create;
         try
           Stream.Position:= 0;
           JpegImg.LoadFromStream(Stream);

           Image1.Picture.Assign(JpegImg);
         finally
           JpegImg.Free;
         end;
      finally
        Stream.Free;
      end;
    finally
      Http.Free
    end;
end;

end.
 
وب سایت تحلیل ارز و دلار
http://tradingview.website
برای دریافت قیمت ها اخبار اقتصادی دلار و ارز حتما وارد کانال تلگرام شوید .
https://t.me/Tradegolds
  Reply
#3
سپاس بابت سورس ها[img=21x21]images/smilies/smile.gif[/img]
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  دلفی و تلگرام h_mohamadi 2 2,745 04-24-2017، 12:14 AM
Last Post: shilanaseri
  رسم نمودار در اکسل از طریق دلفی Saeed7007 1 4,015 08-14-2014، 06:11 PM
Last Post: Amin_Mansouri
  سورس کد بدست اوردن اطلاعات هارد دیسک (دلفی) Amin_Mansouri 1 6,961 07-30-2014، 05:45 PM
Last Post: dehqan_mehdi
  ۳۵۰ سورس کد دلفی (دلفی رو از ابتدا تا حرفه ای شدن یاد بگیرید) Amin_Mansouri 11 29,308 01-31-2014، 04:27 PM
Last Post: Amin_Mansouri
  بدست اوردن لیست درایورهای موجود بر روی سیستم توسط API (دلفی) Amin_Mansouri 0 3,700 08-17-2013، 09:56 AM
Last Post: Amin_Mansouri
  دانلود سورس کد استفاده از نقشه گوگل در دلفی Amin_Mansouri 0 5,618 08-17-2013، 09:44 AM
Last Post: Amin_Mansouri
  سورس کد شناسایی مرورگرهای نصب شده بر روی سیستم عامل (دلفی) Amin_Mansouri 0 3,906 08-17-2013، 09:35 AM
Last Post: Amin_Mansouri
  سورس کد بازی بیلیارد به زبان دلفی Amin_Mansouri 0 7,870 06-16-2013، 08:36 PM
Last Post: Amin_Mansouri
  تب سیستم در دلفی Amir AMS 0 3,766 06-11-2013، 08:21 PM
Last Post: Amir AMS
  نحوه نصب کامپوننت ها در دلفی Amin_Mansouri 2 9,690 05-25-2013، 11:40 PM
Last Post: Amin_Mansouri

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)