امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 2.19 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سورس کد ذخیره میخوام
نویسنده پیام
روشنا آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 3
تاریخ عضویت: Jun 2014
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #1
سورس کد ذخیره میخوام
درود دوستان کی میتونه سورس کد ذخیره در ویژوال رو بهم بگه  ؟؟؟
لطفا راهنمائیم کنین
 

 
06-23-2014، 12:02 PM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #2
RE: سورس کد ذخیره میخوام
درود
خوش امیدد
سوالتون واضح بپرسید
چه ذخیره ای؟
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
06-23-2014، 05:15 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
روشنا آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 3
تاریخ عضویت: Jun 2014
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #3
RE: سورس کد ذخیره میخوام
(06-23-2014، 05:15 PM)'Amin_Mansouri' نوشته: درود
خوش امیدد
سوالتون واضح بپرسید
چه ذخیره ای؟

درود سپاسگزارم
دارم رو ی برنامه کار میکنم با ویژوال فرمشو طراحی کردم و با اکسس بانک رو نوشتم
الان کد ذخیره و جستجورو مینویسم روی برنامه کار نمیکنه ! نمیدونم مشکل کار کجاست یا شاید من اشتباه مینویسم !؟؟
لطفا راهنمائیم کنین سپاسگزار میشم .
 



 
06-23-2014، 07:26 PM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #4
RE: سورس کد ذخیره میخوام
درود
لطفا سرج کنید.
بفرمایید :
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=2378
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
06-24-2014، 08:57 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
روشنا آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 3
تاریخ عضویت: Jun 2014
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #5
RE: سورس کد ذخیره میخوام
(06-24-2014، 08:57 AM)'Amin_Mansouri' نوشته: درود
لطفا سرج کنید.
بفرمایید :
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=2378

درود وقتتون بخیر ، این کدروهم نوشتم ولی بازم خطا گرفت !
 



 

(06-24-2014، 09:22 AM)'روشنا' نوشته:
(06-24-2014، 08:57 AM)'Amin_Mansouri' نوشته: درود
لطفا سرج کنید.
بفرمایید :
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=2378

درود وقتتون بخیر ، این کدروهم نوشتم ولی بازم خطا گرفت !

 
اهان گرفتم باید چیکاری انجام بدم اگه مشکلی بود بازم مزاحم میشم سپاسگزار بازم سپاسگزارم .
 



 

(06-24-2014، 09:22 AM)'روشنا' نوشته:
(06-24-2014، 08:57 AM)'Amin_Mansouri' نوشته: درود
لطفا سرج کنید.
بفرمایید :
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=2378

درود وقتتون بخیر ، این کدروهم نوشتم ولی بازم خطا گرفت !

 



 

(06-24-2014، 09:22 AM)'روشنا' نوشته:
(06-24-2014، 08:57 AM)'Amin_Mansouri' نوشته: درود
لطفا سرج کنید.
بفرمایید :
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=2378

درود وقتتون بخیر ، این کدروهم نوشتم ولی بازم خطا گرفت !


 
اهان گرفتم باید چیکاری انجام بدم اگه مشکلی بود بازم مزاحم میشم سپاسگزار بازم سپاسگزارم .

 
ولی عذر میخوام من با اکسس بانکش رو طراحی کردم چطو باید معرفی کنم !؟ این سورس کد بانک از اس کیو ال هست !؟؟
 



 

(06-24-2014، 09:22 AM)'روشنا' نوشته:
(06-24-2014، 08:57 AM)'Amin_Mansouri' نوشته: درود
لطفا سرج کنید.
بفرمایید :
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=2378

درود وقتتون بخیر ، این کدروهم نوشتم ولی بازم خطا گرفت !

 



 

(06-24-2014، 09:22 AM)'روشنا' نوشته:
(06-24-2014، 08:57 AM)'Amin_Mansouri' نوشته: درود
لطفا سرج کنید.
بفرمایید :
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=2378

درود وقتتون بخیر ، این کدروهم نوشتم ولی بازم خطا گرفت !


 
اهان گرفتم باید چیکاری انجام بدم اگه مشکلی بود بازم مزاحم میشم سپاسگزار بازم سپاسگزارم .

 



 

(06-24-2014، 09:22 AM)'روشنا' نوشته:
(06-24-2014، 08:57 AM)'Amin_Mansouri' نوشته: درود
لطفا سرج کنید.
بفرمایید :
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=2378

درود وقتتون بخیر ، این کدروهم نوشتم ولی بازم خطا گرفت !


 



 

(06-24-2014، 09:22 AM)'روشنا' نوشته:
(06-24-2014، 08:57 AM)'Amin_Mansouri' نوشته: درود
لطفا سرج کنید.
بفرمایید :
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=2378

درود وقتتون بخیر ، این کدروهم نوشتم ولی بازم خطا گرفت !



 
اهان گرفتم باید چیکاری انجام بدم اگه مشکلی بود بازم مزاحم میشم سپاسگزار بازم سپاسگزارم .


 
ولی عذر میخوام من با اکسس بانکش رو طراحی کردم چطو باید معرفی کنم !؟ این سورس کد بانک از اس کیو ال هست !؟؟

 

بانک درست بود ، ولی سوالی ک پیش میاد 2005 با 2010 یه سری تفاوتها داره که الان اگه اون موردا رو حذف کنم مشکل پیش میاد ؟؟؟ الان که اجرا میزنم جستجو اصلا کار نمیکنه علاوه برو اون خطا هم میده !! لطفا راهنمائیم کنین Sad
 



 
(آخرین تغییر در ارسال: 06-24-2014، 10:01 AM توسط روشنا.)
06-24-2014، 09:22 AM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #6
RE: سورس کد ذخیره میخوام
 

درود
بله سورس قبلی هم با اکسس هست.
[عکس: Untitled.png]
من سورس ساده تری برای شما گذاشتم چون اماتورید قابل مفهومه:

.zip   ADO Coding.zip (اندازه 26.86 KB / تعداد دانلود: 7)
 
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
06-25-2014، 08:46 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سورس کدهای ویژوال بیسیک Amin_Mansouri 8 10,761 05-15-2017، 04:35 PM
آخرین ارسال: minarad69
  سورس کد شماره گیری از مودم (ویژوال بیسیک 6 ) Amin_Mansouri 1 4,659 05-07-2017، 06:54 PM
آخرین ارسال: alikorg
  سورس کد کار با وب کم (ویژوال بسیک 6) Amin_Mansouri 1 6,596 04-20-2015، 10:10 PM
آخرین ارسال: hackert41389
  ذخیره و فرخوانی فایل تکست aghamali 3 2,841 11-01-2014، 01:58 PM
آخرین ارسال: aghamali
  دریافت سورس سایت بصورت یونیکد aleas 3 3,187 06-07-2014، 09:19 PM
آخرین ارسال: aleas
  سورس جمع آوری وبلاگ های بروز میهن بلاگ saeedh 7 5,734 05-26-2014، 04:09 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  سریعترین روش دریافت سورس سایت aleas 0 2,196 05-20-2014، 12:17 AM
آخرین ارسال: aleas
  ذخیره و نمایش عکس aleas 2 2,376 05-19-2014، 01:26 PM
آخرین ارسال: aleas
  مشکل در سورس ثبت نام tiktak990 3 3,817 05-13-2014، 10:43 AM
آخرین ارسال: tiktak990
  سورس کد زوم کردن بر روی عکس ویژوال بیسیک 6 Amin_Mansouri 1 5,513 04-26-2014، 11:11 PM
آخرین ارسال: سلام

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | ParsiCoders (Persian Team) For Programming ,Security,Cracking,Network,Pars Civilization,Medical,Science,Entertaining | بازگشت به بالا | | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.