• 35 Vote(s) - 1.86 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اتصال میکروتیک به Arch Linux
#1
با درود خدمت دوستان عزیزم
یک سوال کاملا مبتدیانه داشتم و اون هم اینه که بنده VMware Workstation 10 رو روی آرچ لینوکس خودم نصب کردم و هیچ مشکلی تا اینجا وجود نداره
میکروتیک ورژن 5.18 هم از همین فروم دانلود کردم که البته هنوز کراک نشده و تامیر داره کانت می کنه که فک نمی کنم مشکلی باشه تا اینجاشم
اینم بگم که آرچ هم کاملا آپدیت هست
بنده طبق آموزشی رفتم جلو که البته سیستم عامل میزبان در آموزش ویندوز بود نه لینوکس
خب من آی پی 192.168.10.10/24 رو بر روی میکروتیک ست می کنم و یک Loopback هم با دستور :
Code:
sudo ifconfig lo:1 inet 192.168.10.5 netmask 255.255.255.0 up
بر روی لینوکس خودم ایجاد می کنم
جالبیش اینه که وقتی با لینوکس خودم هر آی پی تو رنج
Code:
192.168.10.1 To 192.168.10.245
پینگ می کنم همه پینگ می شن که واسم جالب بود و جایه سوالم داره که چرا اینظوریه؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
و وقتی هم تو میکروتیک آی پی Loopback لینوکس که 192.168.10.5 هست رو پینگ می کنم, Timeout میده
این هم بگم که کارت شبکه سیستم اصلی یعنی همین آرچ لینوکسه به یک مودم ADSL وصله که خوده مودم سرور DHCP داره و سیستمم به صورت اتوماتیک آی پی می گیره که آی پی مودم 192.168.1.1 با نت مسک 255.255.255.0 هست و کارت شبکه هم معمولا آی پی 1.2 تا 1.5 رو میگیره
به احتمال 99٪ مشکل از این چیزایی که تاحالا گفتم نیست
در برنامه VMware دو قسمت برای تنظیم کارت شبکه موجود است :
1 : وقتی که مجازی ساز شروع به کار کرد و ما یکی از ماشین هامون رو اجرا کردیم, چندتا آیکن پایین صفحه نمایش داده می شه که مربوط به اتصال کارت صدا و یا سی دی رام و یا شبکه و ... هست که اگر بر روی آیکن شبکه کلیک کنیم و وارد تنظیمات بشیم می تونیم نوع شبکه رو انتخاب کنیم که بنده اون رو بر روی Bridged گذاشتم و همچنین تیک قسمت Replicate physical network connection state رو هم زدم
ولی بازم ارتباط برقرار نشد که نشد
این هم بگم که در منو Edit خود برنامه VMware در قسمت Virtual Network Editor بنده تمام virtual network هارو پاک کردم و فقط یک شبکه به اسم vmnet0 ایجاد کردم که بر روی bridge تنظیم شده و قسمت اتصالش هم گذاشتم بر روی اتوماتیک

ولی بازم وصل نمی شه که نمی شه

هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم  Smile  Undecided
  Reply
#2
درود
این اموزش رو ببینید :
http://parsicoders.com/showthread.php?ti...B%8C%DA%A9

گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
  Reply
#3
طبق همین آموزش رفتم جلو
ولی اگر دقت کنین سیستم عاملی که ایشون باش کار می کنند ویندوز هست نه لینوکس
  Reply
#4
درود
متاسفانه من الان لینوکس ندارم تست کنم اما فیلم زیر تمام مراحل نصب رو تو وی ام اموزش داده :
http://www.youtube.com/watch?v=TJcsxBdSwbs

گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
  Reply
#5
این 500 مگ فایل هم دانلود کردم نگاه کردم ولی بازم نشد
اصلا تو این آموزش هیچ کاری با شبکه نکرد
500 مگ از اینترنتم بابت چیزی که بدرد نخور بود پرید
خواهشا کسی که شبکه کار کرده در آرچ و می تونه ارتباط آرچ لینوکس رو از طریق VMware به میکروتیک وصل کنه کمک کنه
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  اموزش کرک کردن میکروتیک 5.18 در VMware Amin_Mansouri 10 24,510 04-01-2015، 12:17 AM
Last Post: 1826
  میکروتیک - بخش اول - معرفی Amin_Mansouri 3 9,862 09-17-2014، 11:58 PM
Last Post: sohrab.p72
  دانلود میکروتیک + کرک Amin_Mansouri 2 16,325 09-10-2014، 12:25 AM
Last Post: sohrab.p72
  آموزش تصویری میکروتیک mohamad2314 18 30,174 09-10-2014، 12:20 AM
Last Post: sohrab.p72
  اتصال میکروتیک به IBSng Amin_Mansouri 2 7,692 04-16-2013، 11:18 PM
Last Post: Amin_Mansouri
  راهنمای انتخاب روتربرد میکروتیک FarazNetwork.ir 0 6,736 08-15-2012، 01:31 PM
Last Post: FarazNetwork.ir
  آموزش جامع میکروتیک به زبان پارسی همراه با سناریو های حل شده FarazNetwork.ir 1 14,163 07-02-2012، 01:03 PM
Last Post: Amin_Mansouri
Wink اصول دیواره آتش ( فایروال ) میکروتیک amir 0 4,998 10-16-2011، 07:41 PM
Last Post: amir
Wink بررسی گزینه های دیواره آتش ( فایروال ) میکروتیک amir 0 6,243 10-16-2011، 07:38 PM
Last Post: amir
  شناسایی سخت افزاری روتربرد میکروتیک Reza Moghadam 0 6,303 05-02-2011، 07:14 PM
Last Post: Reza Moghadam

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)