• 73 Vote(s) - 2.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ذخیره و فرخوانی فایل تکست
#1
درود
بنده یه سورس ضمیمه کردم
میخوستم یکی راهنمایی کنه که چطور یه فایل txt رو از داخل هارد در لیست باکس فراخوانی کنم یا برعکس
البته با commondialog


Attached Files
.rar   list load.rar (Size: 1.14 KB / Downloads: 9)
  Reply
#2
درود
یعنی هیچکی نمیتونه کمک کنه ؟
  Reply
#3
درود
تو فرم سمپل هست بگردید :
اینم یک روش برای خواندن فایل txt

Code:
Dim ff As Long
Dim line As String
ff = FreeFile
Open App.Path & "\list.txt" For Input As #ff
Do While Not EOF(ff)
      Line Input #ff, line
      'make sure we're not adding a blank line
      If Len(line) Then List1.AddItem line
Loop
Close #ff
وب سایت تحلیل ارز و دلار
http://tradingview.website
برای دریافت قیمت ها اخبار اقتصادی دلار و ارز حتما وارد کانال تلگرام شوید .
https://t.me/Tradegolds
  Reply
#4
سپاسگزارم دادا
دکمه سپاس پیدا نکردم اما اعتبار دادم
بازم سپاسگزار
  Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  کپی فایل aghamali 2 2,179 06-09-2018، 03:37 PM
Last Post: drsojoodi
  کد یافتن عدد در تکست باکس aghamali 0 1,613 07-09-2017، 04:00 PM
Last Post: aghamali
  کد فراخوانی فایل متنی aghamali 4 4,488 06-28-2017، 02:45 PM
Last Post: aghamali
  چگونه فایل exe با ویژوال بیسیک بسازیم ؟ Amin_Mansouri 4 12,973 08-13-2015، 10:08 PM
Last Post: Amin_Mansouri
  جستجو و تغیر متن تکست باکس aghamali 1 2,690 12-02-2014، 01:52 PM
Last Post: aghamali
  سورس کد ذخیره میخوام روشنا 5 8,363 06-25-2014، 08:46 AM
Last Post: Amin_Mansouri
  ذخیره و نمایش عکس aleas 2 3,418 05-19-2014، 01:26 PM
Last Post: aleas
  سورس کد دانلود فایل Amin_Mansouri 1 7,675 04-21-2014، 03:04 PM
Last Post: saelozahra
Wink ارسال فایل باftp بر روی هاست sajad-kh 0 2,269 04-08-2014، 07:29 PM
Last Post: sajad-kh
  تکست باکس a.adhami 3 5,308 03-24-2014، 03:01 PM
Last Post: omid_student

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)