امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 3.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسیر فایل
نویسنده پیام
یاسر آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 6
تاریخ عضویت: Jul 2011
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #1
مسیر فایل
درود من یه فایل اکسس ایجاد کردم با استفاده از ابزار دیتا و چند تکست باکس ارتباط با اکسس و وی بی رو بر قرار کردم مشکلم اینه که ویژوال بیسیک فایل اکسس رو فقط از همون مسیر میخونه و اگه توی یه سیستم دیگه ببرم که مسیرش متفاوت باشه جواب نمیده لطفا منو راهنمایی کنید. سپاسگزار
07-25-2011، 04:25 PM
ارسال‌ها پاسخ
Ghoghnus آفلاین
___
*

ارسال‌ها: 573
تاریخ عضویت: May 2011
اعتبار: 24
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #2
RE: مسیر فایل
(07-25-2011، 04:25 PM)یاسر نوشته: درود من یه فایل اکسس ایجاد کردم با استفاده از ابزار دیتا و چند تکست باکس ارتباط با اکسس و وی بی رو بر قرار کردم مشکلم اینه که ویژوال بیسیک فایل اکسس رو فقط از همون مسیر میخونه و اگه توی یه سیستم دیگه ببرم که مسیرش متفاوت باشه جواب نمیده لطفا منو راهنمایی کنید. سپاسگزار

یاسر جون فایل اکسس را کنار فایل اجرایی قرار بده و برای اینکه ادرس را بدست بیاری از دستور
کد:
a= App.Path
استفاده کن
07-25-2011، 08:05 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #3
RE: مسیر فایل
همینجور که دوست عزیز گفت از app.path استفاده کن
مسیر خود برنامه رو بدست میاره بعد فایل دیتابیست رو کنارش بزار
همین !
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
07-25-2011، 09:13 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
semolina آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 54
تاریخ عضویت: Aug 2012
اعتبار: 3
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #4
RE: مسیر فایل
درود دوستان
من یه برنامه نویس تازه کارم
ببخشید میشه یکم توضیح بدین
و کد کامل رو بذارین
خیلی سپاسگزار
(آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2012، 10:22 AM توسط semolina.)
09-09-2012، 10:21 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #5
RE: مسیر فایل
msgbox app.path

بزن مسیر بهت میده

چیز خاصی نیت که بگم ادرس دیتابیس هم + app.path کن
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
09-09-2012، 10:57 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
Thewolf آفلاین
Moderator
*

ارسال‌ها: 180
تاریخ عضویت: Jun 2012
اعتبار: 10
.وضعیت من: Crazy
ارسال: #6
RE: مسیر فایل
اگه App.path رو وارد کنی مسیری که برنامه ی تو داره تو اون اجرا می شه رو بهت می ده.

حال اگه می خوای در کار با دیتابیس دچار مشکل نشی باید با کدنویسی باید قسمت DatabaseName رو تغییر بدی.

اگه تو قسمت Load فرم کد زیر رو وارد کنی، دیگه دچار مشکل نمی شی چون برنامه مسیر فایل جاری رو برمی گردونه و دیتابیس تو اگه کنار فایل اصلی باشه بدون هیچ مشکلی اجرا می شه.

کد کامل:

کد:
Option Explicit
Private Sub Form_Load()
Data1.DatabaseName = App.Path & "\List.mdb"
End Sub
:::::::::::::::::::::::::   دیگه میرم ...   :::::::::::::::::::::::::

09-10-2012، 08:01 AM
ارسال‌ها پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کالبدشکافی تولید DLL و ساختار فایل dll Amin_Mansouri 0 4,515 11-25-2011، 08:06 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | ParsiCoders (Persian Team) For Programming ,Security,Cracking,Network,Pars Civilization,Medical,Science,Entertaining | بازگشت به بالا | | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.