امتیاز موضوع:
  • 27 رای - 2.59 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حسابداری
نویسنده پیام
امیر غایب
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 270
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 7
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #1
حسابداری
درود :
من یک پروژه حسابداری نیاز داشتم و اینترنت(ایران) رو گشتم ولی پیدا نکردم
اگرشما پروژه حسابداری می شناسید به من معرفی کنید.
سپاسگزار میشم
با همه چيز درآميز و با هيچ چيز آميخته مشو

که در انزوا پاک ماندن نه سخت است و نه با ارزش
-
-
-



08-13-2011، 08:22 AM
ارسال‌ها پاسخ
Ghoghnus آفلاین
___
*

ارسال‌ها: 573
تاریخ عضویت: May 2011
اعتبار: 24
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #2
RE: حسابداری

(08-13-2011، 08:22 AM)امیر نوشته: درود :
من یک پروژه حسابداری نیاز داشتم و اینترنت(ایران) رو گشتم ولی پیدا نکردم
اگرشما پروژه حسابداری می شناسید به من معرفی کنید.
سپاسگزار میشم

یعنی چی پروژه حسابداری ؟سورس میخواین؟Huh
(آخرین تغییر در ارسال: 08-13-2011، 04:22 PM توسط Ghoghnus.)
08-13-2011، 04:20 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #3
RE: حسابداری
این پروژه با نام Accout plus هست که تقریبا میشه گفت یه برنامه حسابداری هست که مطالب زیر در این پروژه به کار رفته است:



■Implementation of Data Access Layer which supports multiple databases
■Global Logging/ Tracing using log4Net
■Better use of .NET winform controls
■Globalization and localization
■Componentization of any application.
■Use of XML
■Design Pattern (Used in Data Access Layer)
د ر این پروژه از بانک های sql, access , mysql استفاده شده

اول از همه هر جا اسمی از my sql بود پاکی کنید چون فضای نامشو نمی شناخت.
بعد یه دیتا بیس با نام AccountPlus بسازید و اسکریپ را اجرا کنید
سپس در درایو c مسیر C:\Practice\AccountPLus2.0\Database رو ایجاد کنید
فایل بانک اکسس رادر اینجا کپی کنید

یوزر و پسورد به شرح زیر می باشد
کد:
user: admin
pas: admin123
دانلود سورس پروژه حسابداری با زبان #C(سی شارپ)
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
08-13-2011، 09:39 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
امیر غایب
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 270
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 7
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #4
RE: حسابداری
ممتون از دوستان به خاطر توجه


من یک دونه برنامه حسابداری دارم ولی یک کم مشکل داره اگه مشکلش رو
بگین سپاسگزار میشم
حجم=5مگابایت
دانلود
با همه چيز درآميز و با هيچ چيز آميخته مشو

که در انزوا پاک ماندن نه سخت است و نه با ارزش
-
-
-



08-14-2011، 06:42 PM
ارسال‌ها پاسخ
Ghoghnus آفلاین
___
*

ارسال‌ها: 573
تاریخ عضویت: May 2011
اعتبار: 24
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #5
RE: حسابداری
(08-14-2011، 06:42 PM)امیر نوشته: ممتون از دوستان به خاطر توجه


من یک دونه برنامه حسابداری دارم ولی یک کم مشکل داره اگه مشکلش رو
بگین سپاسگزار میشم
حجم=5مگابایت
دانلود

دوست عزیز بگو کجاش مشکل داری تا راهنمایی کنیم!
08-18-2011، 11:44 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
امیر غایب
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 270
تاریخ عضویت: Jun 2011
اعتبار: 7
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #6
RE: حسابداری
درود :
سپاسگزار به خاطر توجه:
قسمت کریستال ریپرت ارور میده و میگه وجود نداره(قسمت یوزینگ )
البته گفته بود اگر مشکل داشت فایل رو اتچ کنید (در این مورد راهنمایی کنید(اتچ کردن)

با همه چيز درآميز و با هيچ چيز آميخته مشو

که در انزوا پاک ماندن نه سخت است و نه با ارزش
-
-
-



(آخرین تغییر در ارسال: 08-19-2011، 04:32 PM توسط امیر.)
08-19-2011، 07:51 AM
ارسال‌ها پاسخ
analyze آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 182
تاریخ عضویت: Dec 2011
اعتبار: 5
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #7
RE: حسابداری
[quote='Secret' pid='1433' dateline='1313258957']
این پروژه با نام Accout plus هست که تقریبا میشه گفت یه برنامه حسابداری هست که مطالب زیر در این پروژه به کار رفته است:





بعد یه دیتا بیس با نام AccountPlus بسازید و اسکریپ را اجرا کنید
درود
منظور از اسکریپت اینجا چیه؟Huh

ارورهای دیگری که می داد
Warning 47 The referenced component 'System.Xml.Linq' could not be found.
Warning 48 The referenced component 'System.Data.DataSetExtensions' could not be found.

12-02-2011، 01:39 PM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #8
RE: حسابداری
کامپونت Xml و DataSetExtensions رو میگه نداری
یه نگاه به ارور کنی میفهمی
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
12-02-2011، 03:35 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
analyze آفلاین
کاربر 1 ستاره
*

ارسال‌ها: 182
تاریخ عضویت: Dec 2011
اعتبار: 5
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #9
RE: حسابداری
(12-02-2011، 03:35 PM)Secret نوشته: کامپونت Xml و DataSetExtensions رو میگه نداری
یه نگاه به ارور کنی میفهمی

درود
از راهنمایی شما سپاسگزارم
آیا لینک دانلود این دو کامپوننت را دارید؟
چرا وقتی کلید سپاس را می زنیم ارور می ده؟؟ نکنه سپاس ممنوع شده!Smile
12-02-2011، 08:53 PM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #10
RE: حسابداری
درود
من سر فرصت چند تا برنامه دیگه ارائه میدم چون سی شارپ رو سیستم ندارم که تست کنم
بعدش این دکمه سپاس پلاگینش با نسخه جدید ما بی بی مشکل فعلا داره غیر فعالش کردم.
به امید دیدار
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
12-04-2011، 03:22 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | ParsiCoders (Persian Team) For Programming ,Security,Cracking,Network,Pars Civilization,Medical,Science,Entertaining | بازگشت به بالا | | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.