Parsi Coders
ذخیره و فرخوانی فایل تکست - Printable Version

+- Parsi Coders (http://parsicoders.com)
+-- Forum: Software Development Programming (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=37)
+--- Forum: Visual Basic Programming (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=39)
+---- Forum: Visual Basic 6 (http://parsicoders.com/forumdisplay.php?fid=44)
+---- Thread: ذخیره و فرخوانی فایل تکست (/showthread.php?tid=3711)



ذخیره و فرخوانی فایل تکست - aghamali - 10-08-2014

درود
بنده یه سورس ضمیمه کردم
میخوستم یکی راهنمایی کنه که چطور یه فایل txt رو از داخل هارد در لیست باکس فراخوانی کنم یا برعکس
البته با commondialog


RE: ذخیره و فرخوانی فایل تکست - aghamali - 10-09-2014

درود
یعنی هیچکی نمیتونه کمک کنه ؟


RE: ذخیره و فرخوانی فایل تکست - Amin_Mansouri - 10-10-2014

درود
تو فرم سمپل هست بگردید :
اینم یک روش برای خواندن فایل txt

Code:
Dim ff As Long
Dim line As String
ff = FreeFile
Open App.Path & "\list.txt" For Input As #ff
Do While Not EOF(ff)
      Line Input #ff, line
      'make sure we're not adding a blank line
      If Len(line) Then List1.AddItem line
Loop
Close #ff



RE: ذخیره و فرخوانی فایل تکست - aghamali - 11-01-2014

سپاسگزارم دادا
دکمه سپاس پیدا نکردم اما اعتبار دادم
بازم سپاسگزار