امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 3.04 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک فوری در مورد کاربرد و نحوه عملکرد تايمرهاي پروتکل هاي Rip , Eigrp , Ospf
نویسنده پیام
sara100 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 2
تاریخ عضویت: Jul 2012
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #1
کمک فوری در مورد کاربرد و نحوه عملکرد تايمرهاي پروتکل هاي Rip , Eigrp , Ospf
درود دوستان عزيز خواهشا اگر امکان داره يک توضيح کامل پارسی در مورد کاربرد و نحوه عملکرد تايمرهاي ذکرشده (یعنی Update Timer , ... ) روي پروتکل هاي Rip , Eigrp , Ospf که شکلش در زیر ارايه شده تشريح و بيان کنيد چرا که 5 نمره کلاسي به آن اختصاص داده شده و شديدا به کمک شما اساتيد محترم نياز دارم....






(آخرین تغییر در ارسال: 07-21-2012، 09:12 AM توسط sara100.)
07-21-2012، 09:11 AM
ارسال‌ها پاسخ
Thewolf آفلاین
Moderator
*

ارسال‌ها: 180
تاریخ عضویت: Jun 2012
اعتبار: 10
.وضعیت من: Crazy
ارسال: #2
RE: کمک فوری در مورد کاربرد و نحوه عملکرد تايمرهاي پروتکل هاي Rip , Eigrp , Ospf
دوست گرامی; در مطالب قبلی همین وبسایت اطلاعاتی در مورد سوال شما وجود دارد.

به لینک های زیر مراجعه کنید:

کد پی‌اچ‌پی:
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=171
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=172
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=173 

اگر به نتیجه نرسیدید; مدیر محترم وبسایت به شما کمک خواهند کرد!!!
:::::::::::::::::::::::::   دیگه میرم ...   :::::::::::::::::::::::::

07-21-2012، 11:17 AM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #3
RE: کمک فوری در مورد کاربرد و نحوه عملکرد تايمرهاي پروتکل هاي Rip , Eigrp , Ospf
کد:
RIP              
30 Sec(Update)    
180 Sec(Timeout)  
120 Sec(Remove)

  
IGRP  
90 Sec(Update)
3*Update(Invalid)
3*Update+10(Hold_down)
7*Update(Flashtime)
        

EIGRP
For LAN
5 Sec(Hello)
3*Hello(hold-timer)

For WAN
60 Sec(Hello)
3*Hello(hold-timer)

OSPF
10 Sec(Hello)
4*Hello(Dead-interval)
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
(آخرین تغییر در ارسال: 07-21-2012، 12:39 PM توسط Amin_Mansouri.)
07-21-2012، 12:37 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #4
RE: کمک فوری در مورد کاربرد و نحوه عملکرد تايمرهاي پروتکل هاي Rip , Eigrp , Ospf
اینجا بخونید کمکتون میکنه
http://parsicoders.com/showthread.php?tid=2503
زمان سنجي در IGRP
IGRP حاوي مجموعه اي از زمان سنج‌ها و متغيرهايي است كه
بازه‌هاي زماني مورد نياز را نگهداري مي‌كنند اين زمان سنجي‌ها شامل flush timer ,
hold_time priod , invalid timer , update timer مي‌باشند.
Update timer مشخص
مي‌كند كه پيغام‌هاي update با چه فركانسي ارسال گردند مقدار پيش فرض اين زمان 3
برابر update timer است hold_timer متغيري است كه مدت زمان hold down را معين
مي‌كند. مقدار پيش فرض اين متغير در IGRP 3 برابر update time به اضافه sec 15
مي‌باشد.
Flush time تعيين مي‌كند چه مدت زماني بايد بگذرد قبل از اينكه يك مسير
از routing table حذف گردد، مقدار پيش فرض اين زمان در IGRP،7 برابر زمان update
است
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
07-21-2012، 12:42 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
sara100 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 2
تاریخ عضویت: Jul 2012
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #5
RE: کمک فوری در مورد کاربرد و نحوه عملکرد تايمرهاي پروتکل هاي Rip , Eigrp , Ospf
با کمال سپاس از هر دو اساتید زحمتکش سایت که در اسرع وقت به سوالم به طور صمیمانه پاسخ دادید........
07-21-2012، 01:38 PM
ارسال‌ها پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  OSPF FUNDAMENTALS key-one 0 2,704 06-28-2011، 10:00 AM
آخرین ارسال: key-one
  EIGRP Stuck in Active saeid alekhamiss 0 1,804 05-05-2011، 01:09 PM
آخرین ارسال: saeid alekhamiss
  EIGRP ultra_ramin 0 3,994 05-03-2011، 12:35 PM
آخرین ارسال: ultra_ramin

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | ParsiCoders (Persian Team) For Programming ,Security,Cracking,Network,Pars Civilization,Medical,Science,Entertaining | بازگشت به بالا | | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.