رتبه موضوع:
  • 17 رای - 3.12 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسیر فایل
#1
درود من یه فایل اکسس ایجاد کردم با استفاده از ابزار دیتا و چند تکست باکس ارتباط با اکسس و وی بی رو بر قرار کردم مشکلم اینه که ویژوال بیسیک فایل اکسس رو فقط از همون مسیر میخونه و اگه توی یه سیستم دیگه ببرم که مسیرش متفاوت باشه جواب نمیده لطفا منو راهنمایی کنید. سپاسگزار
پاسخ
#2
(07-25-2011، 04:25 PM)یاسر نوشته:  درود من یه فایل اکسس ایجاد کردم با استفاده از ابزار دیتا و چند تکست باکس ارتباط با اکسس و وی بی رو بر قرار کردم مشکلم اینه که ویژوال بیسیک فایل اکسس رو فقط از همون مسیر میخونه و اگه توی یه سیستم دیگه ببرم که مسیرش متفاوت باشه جواب نمیده لطفا منو راهنمایی کنید. سپاسگزار

یاسر جون فایل اکسس را کنار فایل اجرایی قرار بده و برای اینکه ادرس را بدست بیاری از دستور
کد:
a= App.Path
استفاده کن
پاسخ
#3
همینجور که دوست عزیز گفت از app.path استفاده کن
مسیر خود برنامه رو بدست میاره بعد فایل دیتابیست رو کنارش بزار
همین !
در صورتی که سوال دارید و سوالتون مختصر هست با شماره 09120642214 میتونید تماس بگیرید.
کسانی که دوست دارن در کانال فروشگاه ما و یا کانال انجمن عضو بشن یک پیامک در تلگرام برای من بفرستید که عضوشون میکنم.

ادرس فروشگاه :

http://www.amshop.ir



ای ام شاپ را در اینستگرام دنبال کنید

ای ام شاپ رو در کانال تلگرام دنبال کنید



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.
پاسخ
#4
درود دوستان
من یه برنامه نویس تازه کارم
ببخشید میشه یکم توضیح بدین
و کد کامل رو بذارین
خیلی سپاسگزار
پاسخ
#5
msgbox app.path

بزن مسیر بهت میده

چیز خاصی نیت که بگم ادرس دیتابیس هم + app.path کن
در صورتی که سوال دارید و سوالتون مختصر هست با شماره 09120642214 میتونید تماس بگیرید.
کسانی که دوست دارن در کانال فروشگاه ما و یا کانال انجمن عضو بشن یک پیامک در تلگرام برای من بفرستید که عضوشون میکنم.

ادرس فروشگاه :

http://www.amshop.ir



ای ام شاپ را در اینستگرام دنبال کنید

ای ام شاپ رو در کانال تلگرام دنبال کنید



This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.
پاسخ
#6
اگه App.path رو وارد کنی مسیری که برنامه ی تو داره تو اون اجرا می شه رو بهت می ده.

حال اگه می خوای در کار با دیتابیس دچار مشکل نشی باید با کدنویسی باید قسمت DatabaseName رو تغییر بدی.

اگه تو قسمت Load فرم کد زیر رو وارد کنی، دیگه دچار مشکل نمی شی چون برنامه مسیر فایل جاری رو برمی گردونه و دیتابیس تو اگه کنار فایل اصلی باشه بدون هیچ مشکلی اجرا می شه.

کد کامل:

کد:
Option Explicit
Private Sub Form_Load()
Data1.DatabaseName = App.Path & "\List.mdb"
End Sub
:::::::::::::::::::::::::   دیگه میرم ...   :::::::::::::::::::::::::

پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کالبدشکافی تولید DLL و ساختار فایل dll Amin_Mansouri 0 3,720 11-25-2011، 08:06 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
<------> <____> <<<<----------------->>>> <<<<--->>>>>
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.