امتیاز موضوع:
  • 30 رای - 3.03 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سورس اپلود فایل از طریق Http
نویسنده پیام
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #1
سورس اپلود فایل از طریق Http
eng:
Title: HTTP File Upload client (Upload file directly to web server not ftp)
Description: Sometimes programmers needs to upload file directly
to HTTP Webpage instead of uploading to FTP server.
This client mimics the HTML upload page and will
upload multiple files to web server using HTTP protocol. This example shows how to upload file from client desktop to apache webserver. PHP script also included.
persian :
با سورس زیر که ارائه شده میتونید بر روی هاست خود عکس و ... بفرستید. فایل getfile.php رو بر روی هاست خود اپلود کنید.
بعد از اپلود خط زیر رو ویرایش کنید
کد:
'Set path to php upload script here
Text1.Text = UploadFiles(iArray, "http://localhost/getfile.php", App.Path, Text2.Text)
جای http://localhost/getfile.php ادرس فایلی که در هاست اپلود کردید جایگزین کنید.
خوبیه این روش اینه که نیازی به کامپونت ندارید !
دانلود سورس:

.rar   HTTP_File_Upload_vb6(www.parsicoders.com).rar (اندازه 337.99 KB / تعداد دانلود: 203)
گذرواژه
کد:
www.parsicoders.com
بدرود
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
12-24-2011، 04:40 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
آوا آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 1
تاریخ عضویت: Dec 2011
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #2
RE: سورس اپلود فایل از طریق Http
لطفا کد save و find در نودپد با استفاده از برنامه vb10 را ارسال کنید
12-26-2011، 11:32 PM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #3
RE: سورس اپلود فایل از طریق Http
find و save در تکست باکس یا ؟
برنامه vb10?
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
(آخرین تغییر در ارسال: 12-26-2011، 11:52 PM توسط Amin_Mansouri.)
12-26-2011، 11:49 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
saeedharati آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 1
تاریخ عضویت: Jul 2012
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #4
RE: سورس اپلود فایل از طریق Http
(12-24-2011، 04:40 PM)Amin_Mansouri نوشته: eng:
Title: HTTP File Upload client (Upload file directly to web server not ftp)
Description: Sometimes programmers needs to upload file directly
to HTTP Webpage instead of uploading to FTP server.
This client mimics the HTML upload page and will
upload multiple files to web server using HTTP protocol. This example shows how to upload file from client desktop to apache webserver. PHP script also included.
persian :
با سورس زیر که ارائه شده میتونید بر روی هاست خود عکس و ... بفرستید. فایل getfile.php رو بر روی هاست خود اپلود کنید.
بعد از اپلود خط زیر رو ویرایش کنید
کد:
'Set path to php upload script here
Text1.Text = UploadFiles(iArray, "http://localhost/getfile.php", App.Path, Text2.Text)
جای http://localhost/getfile.php ادرس فایلی که در هاست اپلود کردید جایگزین کنید.
خوبیه این روش اینه که نیازی به کامپونت ندارید !
دانلود سورس:

گذرواژه
کد:
www.parsicoders.com
بدرود
درود شرمنده اين فايل كه خطا ميده واقعا عاليه اما بدون خطا باشه
07-24-2012، 08:14 AM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #5
RE: سورس اپلود فایل از طریق Http
دوست عزیز تست شده اررور نداره
کجاش اررور داره؟
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
07-24-2012، 08:36 AM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
rap0661 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 10
تاریخ عضویت: Aug 2011
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #6
RE: سورس اپلود فایل از طریق Http
درود چند تا سوال ما میخواهیم فایل را تو پرشین گیگ آپلود کنیم چه فایل تکس چه عکس تو برنامه چکار باید بکنیم؟
11-20-2012، 09:56 AM
ارسال‌ها پاسخ
Amin_Mansouri آفلاین
مدیر کل سایت
*

ارسال‌ها: 4,842
تاریخ عضویت: Apr 2011
اعتبار: 158
.وضعیت من: Artistic
ارسال: #7
RE: سورس اپلود فایل از طریق Http
درود
معمولا پرشین گیگ اهراز هویت میکنه یوزر و گذرواژه شما رو
و باید بگردی متودهای اپلود رو پیدا کنی که یه خرده وقت گیره
حالا چرا پرشین گیگ؟
گروه دور همی پارسی کدرز
https://t.me/joinchat/GxVRww3ykLynHFsdCvb7eg
11-20-2012، 01:55 PM
وب‌سایت ارسال‌ها پاسخ
rap0661 آفلاین
کاربر تازه وارد
*

ارسال‌ها: 10
تاریخ عضویت: Aug 2011
اعتبار: 0
.وضعیت من: هیچکدام
ارسال: #8
RE: سورس اپلود فایل از طریق Http
درود

پرشین گیگ را لازم دارم میدونم بای اول سورس پرشین گیگ را بخونی بعد عمل کنی منم دقیقا مشکلم همینه نمیدونم چطور باید مال پرشین گیگ را بخونم و با یوزر و پسورد که دارم واردش بشم به طور اتوماتک و فایل را آپلود کنم تو محیط وی بی
اگه ممکنه یه نمونه چیزی بزارید البته مربوط به پرشین گیگ
سپاسگزارتونم
12-05-2012، 12:11 AM
ارسال‌ها پاسخ


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کپی فایل aghamali 1 252 10-17-2017، 11:37 AM
آخرین ارسال: aghamali
  کد فراخوانی فایل متنی aghamali 4 1,180 06-28-2017، 02:45 PM
آخرین ارسال: aghamali
  سورس کدهای ویژوال بیسیک Amin_Mansouri 8 10,761 05-15-2017، 04:35 PM
آخرین ارسال: minarad69
  سورس کد شماره گیری از مودم (ویژوال بیسیک 6 ) Amin_Mansouri 1 4,659 05-07-2017، 06:54 PM
آخرین ارسال: alikorg
  چگونه فایل exe با ویژوال بیسیک بسازیم ؟ Amin_Mansouri 4 10,745 08-13-2015، 10:08 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  سورس کد کار با وب کم (ویژوال بسیک 6) Amin_Mansouri 1 6,596 04-20-2015، 10:10 PM
آخرین ارسال: hackert41389
  ذخیره و فرخوانی فایل تکست aghamali 3 2,841 11-01-2014، 01:58 PM
آخرین ارسال: aghamali
  سورس کد ذخیره میخوام روشنا 5 5,969 06-25-2014، 08:46 AM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri
  دریافت سورس سایت بصورت یونیکد aleas 3 3,187 06-07-2014، 09:19 PM
آخرین ارسال: aleas
  سورس جمع آوری وبلاگ های بروز میهن بلاگ saeedh 7 5,734 05-26-2014، 04:09 PM
آخرین ارسال: Amin_Mansouri

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان

تماس با ما | ParsiCoders (Persian Team) For Programming ,Security,Cracking,Network,Pars Civilization,Medical,Science,Entertaining | بازگشت به بالا | | حالت آرشیو | پیوند سایتی RSS
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.